Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki Eğitimde kalitenin adresi olmanın yanında, meslekleri ile ilgili bilgiyi beceriyi ve teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak yaşadığı çağın gereklerine cevap veren bununla birlikte yarınlara da ışık tutacak kendine güvenen başarılı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanırız. 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, günün teknolojisini kullanarak akademik teknik ve mesleki eğitim verecek ortamlar hazırlarız

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: Ders başlama 08:00 Öğle arası 12:00-12:40 Ders bitiş 16:40
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Gaziantep ve Türkiye geneli olmak üzere; Güreş, Boks, Masa Tenis, Satranç, Bisiklet, Tekvando, Halter müsabakalarında yer almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Söyleşileri
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006, TÜBİTAK Araştırma Projeleri, TEKNOFEST Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Projemiz (Yetişkin Eğitiminde Pratik Beceriler Projesi) e-Twinning Projemiz (Evien 4.0) Erasmus+ Projemiz (Digienergy 4.0)

Telefon - 0342 241 42 02